Wat we doen

Rock Solid

Ben jij tussen de 11 en 14 jaar? Vind jij het gezellig om met elkaar gave spellen te doen, te snacken, te praten, te leren van elkaar en te leren over God en nog veel meer… Kom dan naar Rock Solid Harlingen!

 

Lees meer

Youth Café

Youth Café wordt op dit ogenblik eens per 14 dagen georganiseerd voor alle jongeren uit de omgeving van Harlingen. Het is gericht op jongeren die op het voortgezet onderwijs zitten. Het Youth Café is een gezellige omgeving waar jongeren met elkaar kunnen kletsen in een zithoek of aan de bar. De ruimte is voorzien van een tafeltennis tafel, tafelvoetbal en dartborden en wordt er de hele avond muziek gedraaid.

lees meer

Kidsevent

Het KidsEvent is een programma van Youth For Christ Harlingen in samenwerking met de Evangelie gemeente Harlingen en kinderclub Herbaijum. Het KidsEvent is in de eerste week van de zomervakantie en er zijn diverse activiteiten zoals sport, spel, toneel, acteren en knutselen. We zijn ooit begonnen met de naam Rock Sport. Dit event was op een andere locatie in Harlingen. Na een aantal jaar zijn we verplaatst naar een andere wijk en hebben we de naam veranderd naar Kidsevent. Niet alleen meer sport maar ook spel, knutselen en toneel.

Youth Alpha cursus

Youth Alpha Harlingen is een cursus waar jongeren (11-21 jaar) hun vragen kunnen stellen over het leven en geloof. In tien weken en een weekend gaan ze met een groep leeftijdsgenoten en een aantal leiders op zoek naar de betekenis van het christelijk geloof.

Lees meer

Cursus Maak ze sterk

Kinderen en jongeren groeien op in een wereld die zich in razendsnel tempo ontwikkelt. Dat kan veel van hen vragen, maar ook van hun ouders/opvoeders. Voor hen is het soms zoeken naar de juiste begeleiding van hun kind naar volwassenheid. Maar je staat er niet alleen voor en je kunt veel betekenen!

Lees meer