Youth for Christ in coronatijd

Paasclubprogramma

Online met Rock Solid

Op goede vrijdag hebben we alle kinderen uitgenodigd om via Zoom mee te doen met het programma. En wat hebben we gelachen. Wat een leuke spellen zaten er bij. Een ei blazen van het ene glas in het andere. Paaseitje gooien in een glas. Raden hoeven paaseitjes er in de mond pasten van 1 van de begeleiding. En een preek van de week over wat Jezus voor ons over had.

Je bent niet in je eendje

80 tasjes voor tieners in Harlingen!

In de eerste week van mei hebben we 80 tasjes gemaakt met allerlei leuke dingen er in. Een toiletrol, een bingokaart, een bijbeltekst, een sleutelhanger, een ketting (met een visje er aan). En nog wat opdrachten waar ze een foto van moesten maken en deze met ons delen op de app. Dan kon je nog een winnaar worden. Aansluitend hebben we het online programma gedaan ” je bent niet in je eendje.”

Online bingo

In het tasje van “je bent niet in je eentje”zat een bingokaart. We hebben flink wat prijsjes gehaald en de hoofdprijs was een tegoedbon van de ijssalon -12! Via zoom hebben we bingo gespeeld en wat waren jullie fanatiek!!!!!

Wij geven de bijbel door voor JOU!

De eerste actie die we zijn gestart, is christenen in Harlingen vragen om de jeugd te bemoedigen met een bijbeltekst. Elke christen geeft de bijbel weer door aan de volgende. We delen elke dag een video van iemand die de jongeren bemoedigd.